Időpontfoglalás: +36203120065

Szeretettel várlak, hívj, ha szépülni akarsz: +36203120065

Szolgáltatások

Üdvözöllek az oldalamon!

Egy klasszikust idézek, mely a mottóm is lehetne: "AZ ÉLETBEN A LEGJOBB TANÁCSOT A FODRÁSZ ADJA: EMELD FEL A FEJED!" Valóban: légy önmagad, viseld büszkén a frizurád! Ami másnak jól áll, nem biztos, hogy Neked is, találjunk rá együtt arra a stílusra, mely valóban Te vagy és önbizalommal viselsz.

Hozzáadott értékként pedig természetesen a professzionális alapanyagok, a szakszerűen ápolt, igényes frizura és nem utolsó sorban - időhiánnyal küzdő mindennapjainkban - a gyorsaság társul munkámhoz.

Srankó Magdi vagyok, a Szépségsziget Zugló szalon fodrásza.

1998 ban végeztem fodrászként, a szakvizsgán már ajánlatot kaptam az egyik vizsgabiztos fodrásztól: itt, Zuglóban a mester üzletében azonnal kezdhetek. Azóta is maradtam, immár 24 éve:)

Az utóbbi 10 évben kollégáimmal közös szalonunkban segítek a vendégimnek szebbé lenni, megtalálni saját stílusukat: a Szépségsziget Zugló szalonban várok szeretettel mindenkit. Családias hangulatú hely,ahol a vendégeket kávéval, kis kedvenceiket vízzel kínáljuk!

Az évek alatt kialakult vendégköröm iránti szeretetem és tiszteletem töretlen, folyamatosan fejlesztem tudásom oktatásokkal, továbképzésekkel, újabb technikák elsajátításával illetve saját anyag fejlesztéssel.

Hiszem, hogy a fodrászat nagyfokú alázatból, kreativitásból és precizitásból áll, eszerint igyekszem dolgozni minden egyes vendég esetében.

Tudom, hogy az idő kincs, így a szalonunkban található ionos gőzbúra 8+3percre rövidíti a hajfestés várakozási idejét.

A magas minőségű alapanyagok szakszerű használatának kiegészítése "két fodrászolás között" az otthoni hajápolás, erre vonatkozóan is tanácsokat, sőt termékeket tudok adni vendégeimnek.

Mielőtt "nekivágnánk" a hajadnak, minden esetben képet alkotunk arról, hogy az elképzelés milyen arányban találkozik a haj állapotával, károsodásmentességével, az arc szerkezetével és karaktereddel.

Hívj bátran, nem fogsz csalódni!

 

Srankó Magdi fodrász