Időpontfoglalás: +36203120065

Szeretettel várlak, hívj, ha szépülni akarsz: +36203120065

Hajfestés

"A szépség azzal kezdődik, hogy elmész fodrászhoz."

Vajon melyik drága háztartási gépedet, autódat, számítástechnikai eszközödet vagy épp ruházatod egy alkalmi darabját "bütykölöd meg" otthon? Ugye, Te is azt válaszolod, amit a legtöbben: szakemberhez fordulok.

Így van ez a hajunkkkal is. Lehet kísérletezni, próbálkozni, de a vége nagyjából mindig az, hogy a fodrásznál kötünk ki. És ez a természetes. Hiszen hajunkat, mely egy életen át velünk van, díszít minket, vagy épp ápol és eltakar, és egy életen át nő (sőt), muszáj szakemberre bízni. 

Ha feltűnik az első pár ősz szál vagy ha épp azt látjuk a tükörben, hogy szívesen kipróbálnánk a létezést egy másik hajszínnel. Persze az új pasi új haj közhelyet már meg sem említem.

Hajfestésnél segítségünkre vannak a minőségi ammóniamentes, SLS és parabénmentes festékek, hajápoló szerek, az ionos gőzbúra és a további tanácsadás is, mellyel mindenképp ellátlak, ha nálam jársz. Az extrémebb kihívásoktól sem ijedek meg, de előtte gondosan átbeszéljük a választásod. Ha az új színhez új fazon is társul, a hajvágást melegollóval javaslom, de ha épp növeszted vadonatúj színű frizurád, akkor a trimmelés a jó megoldás.

Szóval várlak szeretettel, minőségi, gyönyörű hajszínnel fogsz távozni tőlem! Mindezt alátámasztandó nézd meg munkáimat a Galériában!